Sponsor

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

spørgsmål til sponsorat?

Kontakt Nils Holm på tlf. +45 40180764
eller via nedenstående formular:

Arrangement i eget telt

Ønsker din virksomhed at holde et lukket arrangement i eget telt?

ARRANGEMENT I EGET TELT

Til Classic Race Viborg kan du holde arrangement i dit helt eget telt, både fredag og lørdag. Her kan du holde personalearrangementet om fredagen og invitere dine kunder og samarbejdspartnere om lørdagen, eller omvendt, det bestemmer du helt selv. Vi placerer dit telt strategisk i første række på langsiden og det giver mulighed for at indfange hvert øjeblik af spændingen, når racerbilerne drøner forbi. 

Skab en super oplevelse for dine kunder, ansatte eller samarbejdspartnere med et arrangement i dit helt eget telt. Vi har plads til 32 gæster i hvert telt, men er I 64, 96, eller 128 gæster, kan vi skalere op, som du ønsker det.

CATERING I EGET TELT
Vi tilbyder forskellige former for catering, så du kan give dine kunder eller kollegaer den oplevelse de fortjener. Er I til sandwich og bajere, eller buffet med vine, så er der mulighed for begge dele, så du kan vælge det fine arrangement til kunderne, eller sammensætte weekenden som du vil.

Drikkevarer såsom vin, vand, sodavand og øl skal købes hos Classic Race Viborg i henhold til gældende prisliste, hvis ikke andet er aftalt.

Ring til os på 40 18 07 64 og lad os hjælpe jer i mål.

Illustrationen foroven er på et telt til 32 personer, hvor teltet er hævet med 0,9 m og plateau for bedre udsyn

JP Group VIP Lounge

Få en hyggelig oplevelse i vores eksklusive VIP område!

Bedste Beliggenhed på Banen:

Her forkæler du kunder og medarbejdere, mens I ser racerløb.
Når du har købt din billet til JP Group VIP Lounge, får du motorløbet helt tæt på. Foruden entré til Classic Race Viborg, har vi sørget for komfort og bekvemmelighed, mens I følger med i løbene på banen. Fra morgenkaffe til eftermiddagskage sørger vi for, at I har alt hvad I behøver for en perfekt dag ved Classic Race Viborg.

Hos JP Group VIP Lounge har du både mulighed for at invitere kunder og kollegaer eller forkæle medarbejdere og familien, hele løbsweekenden.
Vores JP Lounge VIP Lounge er placeret tæt på festpladsen og forhøjet fra gangstien sådan, at man har det bedst mulige udsyn til langsiden og med kig til pitten, via teltes plateau. Der er også mulighed for at følge løbene på den storskærm, der er placeret på den modsatte side af banen.

Eftermiddagen sluttes af med kaffe & kage og der er selvfølgelig øl, vand og vin hele dagen igennem, her får man hurtigt følelsen af at være en del af noget eksklusivt. Efterfølgende er der naturligvis fri adgang til festpladsen.

Pris for VIP: – naturligvis inkl. entrebillet. JP GROUP VIP LOUNGE:

fredag eller lørdag kr. 1.499,-

Begge dage kr. 2.499,-

Eventområde

En verden med motorsport og underholdning

Træd ind på dyrskuepladsen, der bliver centrum for vores event, med spænding, udstilling og underholdning på hele pladsen. Vi har skabt rammerne for en god oplevelse, der forener en verden af motorsport med en masse forskellige aktiviteter og fornøjelser for alle aldre. Uanset om du er en passioneret motorsportsentusiast, en familie på udkig efter sjov eller blot ønsker at nyde en fantastisk dag udendørs, har vi noget til dig.

Vi glæder os over at kunne byde dig velkommen til Classic Race Viborgs eventområde, hvor vi har sørget for, at der er noget for enhver smag. Uanset om du er her for spændingen på banen, de sjove aktiviteter eller den lækre mad, er vi overbeviste om, at du vil opleve en super dag i Viborg, fyldt med action og underholdning.

Så gør dig klar til at skabe minder og være en del af motorsportens magi!

Udstillingsområde – Historien og fremtiden af motorsport

Tag et kig ind i vores udstillingsområde, hvor også ryttergården ligger. Her kan du nyde en imponerende samling af både gamle og nye biler, herunder de racerbiler, der deltager i løbene. Dette er en unik mulighed for at komme helt tæt på de ikoniske køretøjer, der har formet historien inden for motor sporten.

Sjov for hele familien

Familier inviteres til at udforske vores specielt designet børneområde, hvor der venter sjove og spændende aktiviteter. Børn under 14 år har gratis adgang til Classic Race Viborg, bare de er i følge med voksne. Vi sørger for at børnene får rig mulighed for at udforsker kombinationen af motorsport og kreativ underholdning.

Følg hvert sekund af løbene

For at sikre du altid har det bedste udsyn til de spændende løb på banen, har vi på strategisk udvalgte steder placeret storskærme, så du ikke går glip af den action fyldte spænding på racerbanen.

En verden af smag

Når sulten melder sig, kan du besøge vores madområde, her har du mulighed for at udforske vores madboder med mange lækkerier, så du kan nyde din yndlingsburger eller prøve noget helt andet. Alt dette kan du gøre, mens du følger løbene på en af vores storskærme, i et af de hyggelige områder, der findes på pladsen.

Lidt mere komfort

Her forkæler du kunder og medarbejdere, mens I ser racerløb.
Når du har købt din billet til JP Group VIP Lounge, får du motorløbet helt tæt på. Foruden entré til Classic Race Viborg, har vi sørget for komfort og bekvemmelighed, mens I følger med i løbene på banen. Fra morgenkaffe til eftermiddagskage sørger vi for, at I har alt hvad I behøver for en perfekt dag ved Classic Race Viborg. Så gør dig klar til et par hyggelige stunder og samtidig være en del af motorsportens magi!

Festen fortsætter også efter løbet

Efter en hel dag med masser af racerløb kan du slutte dagen af på festpladsen med et par øl og en hyggelig koncert. Følg med her på hjemmesiden og de sociale medier, hvor vi opdaterer programmet løbende.